DEN BOSCH - Hovocubo doet nog altijd mee om twee prijzen. De ploeg van Sander van Dijk wist vrijdagavond de finale van de KNVB-beker te halen. FCK De Hommel werd na een sterke tweede helft met 2-9 geklopt.

Een dag na de bruiloft van Faisel Mellah, waar het grootste gedeelte van de selectie bij was, speelde de Hoornse formatie een moeizame eerste helft. St. Juste bracht de gasten in Den Bosch weliswaar op voorsprong, maar door Boukhari kwam de thuisploeg nog voor de rust op gelijke hoogte.

Na de rust schakelde Hovocubo een tandje bij en via twee treffers van Charroui en doelpunten van Bouyouzan, Velseboer en Bouzit liep men hard uit. Bouraaraasi maake nog een eretreffer voor De Hommel, maar het slotakkoord was weer voor de gasten. Velseboer maakte zijn tweede van de avond en ook Aklalouch deed nog twee duiten in het zakje: 2-9.

Hovocubo treft op Goede Vrijdag 15 april FC eindhoven in de finale dat met 4-7 te sterk was voor Tigers Roermond.