ROTTERDAM – Vorig jaar was Feyenoord Futsal een lastig te nemen horde voor Hovocubo. Beide competitieduels werden immers verloren en in de beker kreeg de Hoornse ploeg de zege toen ook niet cadeau. Afgelopen vrijdagavond was dit ook het geval, 3-3.

Met Feyenoord Futsal trof Hovocubo de hekkensluiter van de Eredivisie zaalvoetbal. Dat het een lastige opponent is voor de Hoornse ploeg b leek ook deze keer in het Topsportcentrum in Rotterdam. Tien seconden voor tijd maakte Lahcen Bouyouzan de 3-3 waardoor een nederlaag voorkomen werd.

‘We begonnen goed aan de wedstrijd’, aldus Karim Mossaoui. In de derde minuut opende Hovocubo de score via Yoshua St. Juste. Nadat Soufian Charraoui de stand gelijk had getrokken zorgde Shibi Rojer voor een 2-1 ruststand.

In het tweede bedrijf trok Hovocubo de stand via Zakaria Amrani gelijk, waarna de laatste twee doelpunten in de slotminuut vielen. Charraoui maakte de 3-2 en leek Feyenoord Futsal zo aan drie belangrijke punten te helpen. Bouyouzan staak daar een stokje voor. ‘Ik denk dat het wel terecht is. Er had misschien meer in gezeten’, vervolgde Mossaoui. ‘We hadden vandaag weer moeite met onszelf’

Komende vrijdag speelt Hovocubo in eigen huis de topper tegen FC Eindhoven.