ZWAAG - In de tiende speelronde van de Eredivisie is regerend landskampioen Hovocubo weer eens in de dubbele cijfers beland. Promovendus VNS United werd met een flink pak op de broek naar Amsterdam teruggestuurd.

Hovocubo is zodoende net als FC Eindhoven nog altijd foutloos. Komende vrijdag treffen beide zaalvoetbalgrootmachten elkaar in Brabant. Tegen VNS United was snel duidelijk dat de ploeg van Sander van Dijk de tiende zege kon bijschrijven. Bij rust stond men in De Opgang al op een comfortabele 5-1 voorsprong door vijf verschillende doelpuntenmakers, te weten Mellah, Velseboer, Tarifit, Bouzit en Bouyouzan.

Ook na de rust was de thuisploeg oppermachtig en was er een glansrol voor Amin Amghar met een hattrick binnen zeven minuten. Door een eigen doelpunt, de tweede van Arifit en twee treffers van Oulad Ben Youssef eindigde het uiteindelijk op 12-3.

Foto's: Michel Bes Sportfotografie