HUISSEN - Een hattrick van Mukthar Suleimani heeft Hollandia de drie punten bezorgd op bezoek bij RKAVV. De ploeg van trainer Anand Jagdewsing zegevierde met 0-3 in Huissen.

Suleimani, afgelopen zomer overgekomen van Zwaluwen '30 en vorig weekend ook al trefzeker, opende de score al voor rust. Terwijl de Hollandia-defensie niets weggaf en de thuisploeg er dus eigenlijk niet aan te pas kwam eiste de aanvaller na de rust een glansrol op. Met fraaie dribbels draaide hij de RKAVV-verdedigers dol en de 0-2 ontstond uit een aanval over meerdere schijven. Suleimani voltooide zijn hattrick vanaf de strafschopstip. Sevn Deen neemt normaal de penalty's, maar de ploeg gunde de aanvaller zijn hattrick die hij koelbloedig benutte.