TUITJENHORN - De wedstrijd Hollandia T.-Westfriezen kwam zondag tot een vroegtijdig einde na een nare blessure van Kevin Weevers. De knie van de Westfriezen-middenvelder schoot uit de kom en direct werd de ambulance gealarmeerd.

De scheidsrechter besloot in overleg met beide ploegen, mede door de gure weersomstandigheden, om de reglementaire wachttijd niet af te wachten en de wedstrijd voortijdig te staken. Ook beide trainers, Ronald de Rooy(Hollandia T) en Patrick Huisman stonden volledig achter deze beslissing.

Op het moment van staken had Westfriezen voor rust een voorsprong genomen door Wesley Mak, en de spits scoorde in de tweede helft nogmaals. Thomas Driesse zorgde vlak hierna voor de aansluitingstreffer (1-2) waarna, met nog een kwartier op de klok, het noodlot toesloeg voor Weevers.