ALPHEN AAN DEN RIJN - Hollandia heeft de competitie in de vierde divisie afgesloten met een 1-1 gelijkspel bij ARC en een zevende plaats in de eindstand.

Hollandia begon alleraardigst op bezoek bij de degradatiekandidaat en na twee gemiste kansen voor Niels Koster was het de 19-jarige Mees Manshanden die kort voor rust de score opende. De verdediger liet zich voorin zien en wist wel raad met een voorzet van Dennis Jansen.

Kort na de rust kwam ARC op gelijke hoogte via Arjan Ouwendijk. Halverwege de tweede helft kwam Hollandia vervolgens met tien man te staan na een tweede gele kaart voor Delano Woud. De toegekende strafschop werd door Boyd Baatje op de paal geschoten en in het vervolg bleven de tien van Hollandia op de been dankzij een uitblinkende doelman Dirk Bakker.