OSS - Hollandia heeft op bezoek bij OSS '20, één van de titelfavorieten in de Derde Divisie, een 3-1 nederlaag geleden. Voor de Hoornse formatie van trainer Anand Jagdewsing een schlemielige nederlaag aangezien de thuisploeg een kwartier voor tijd bij een 1-1 stand wel een heel gemakkelijke strafschop kreeg.

Nadat de thuisploeg al in de tiende minuut op voorsprong was gekomen door een doelpunt van Waterink. Nadien deed Hollandia zeker niet onder voor de Brabanders, maar was het vaak net even te gehaast. Via Rive en Attahiri kreeg men zelfs kansjes, maar eerstgenoemde werd gestuit door de keeper terwijl Attahiri "vergat" te gaan liggen nadat hij door een verdediger werd aangetikt waardoor hij een strafschop had kunnen krijgen.

Na rust was Hollandia zelfs de betere ploeg en dit leverde uiteindelijk de gelijkmaker van Bart Spil op. Die gelijke stand was niet van lange duur want de scheidsrechter tuinde in een valpartijtje inclusief gil van de tegenstander en Peltzer maakte vanaf elf meter de 2-1 waarna het in de slotfase ook nog 3-1 werd.