ROTTERDAM - Na drie gelijke spelen en een nederlaag heeft Hollandia eindelijk de eerste driepunter van het seizoen kunnen bijschrijven. Op bezoek bij VOC in Rotterdam won de Hoornse formatie met 1-3.

De opluchting was dan ook groot bij Hollandia na het laatste fluitsignaal al was de zege meer dan verdiend. Halverwege de eerste helft kwam men op voorsprong door Daniel Meijers na goed voorbereidend werk van Bart Spil. Men bleef hierna ook de betere ploeg, maar met het nodige geluk kopte Wesley Verhaar de gelijkmaker achter keeper Dirk Bakker.

In de tweede helft kregen de gasten alsnog wat hun toekwam. Een ijzersterke individuele Stezo Knott zorgde voor een hernieuwde voosrpong. De aanvaller liet de volledige VOC-defensie zijn hielen zien alvorens hij afrondde. Een kwartier voor tijd gooide Knott uiteindelijk de wedstrijd ook in het slot met zijn tweede treffer.