RAALTE - Ondanks een prima eerste helft heeft Hollandia afgelopen weekend teleurstellend verloren van Rohda raalte. De ploeg van trainer Ron van der Gracht ging in Overijssel met 3-1 onderuit.

In een zeer degelijke eerste helft gaf Hollandia weinig weg en kreeg het zelf een aantal mogelijkheden. Des te zuurder was het dat Kevin Peppels op slag van rust de openingstreffer voor de thuisploeg wist te maken.

Dezelfde Peppels kroonde zich vervolgens tot man van de wedstrijd. De tweede helft was net een paar minuten op gang toen de aaanvaller zijn tweede maakte. Bij Hollandia zonk de moed in de schoenen en na een uur spelen kon Peppels zijn hattrick voltooien. Dat Daniël Meijers kort voor tijd kon tegen scoren was slechts voor de spreekwoordelijke eer.