HOOGLAND - Hollandia heeft een punt overgehouden aan het uitduel tegen Hoogland en daarmee deed de ploeg van trainer Lars Keppel zich eigenlijk tekort.

Op Sportpark Langenoord was de Hoornse formatie de betere ploeg en gezien de kansenverhoudingen had het eigenlijk bij rust al op een comfortabele voorsprong kunnen staan. In plaats daarvan was het Van Kommer die kort voor de rust de 1-0 liet aantekenen voor de thuisploeg.

Ondanks die tegenvaller herstelde Hollandia zich snel en nog geen tien minuten na de pauze was het Luke Abelskamp die voor de verdiende gelijkmaker wist te zorgen. Verdedigend kwam de Hoornse ploeg daarna niet meer in de problemen, maar het lukte niet om ook nog eens de volle buit te pakken: 1-1.

Hollandia, dat nu achtste staat, speelt komende zaterdag om 18.00 uur de thuiswedstrijd tegen WV-HEDW.