HOORN - Hollandia is ook in zijn tweede duel in de Vierde Divisie een puntendeling overeen gekomen. Een week na het gelijke spel bij RKAVV (2-2) werd het in eigen huis tegen het gepromoveerde vv Heino 1-1.

Met een op vele plaatsen gewijzigd elftal is het voor trainer Anand Jagdewsing en de spelers duidelijk nog zoeken, maar Hollandia liet tegen de promovendus bij vlagen zien waar het toe in staat was. Voetballend was men de betere, doch de kansen bleken schaars. Terwijl de gasten wel al na twaalf minuten op voorsprong waren gekomen via Leferink.

Ook na rust had Hollandia de nodige moeite met de Overijsselse ploeg die veelvuildig de lange bal hanteerde. De terechte gelijkmaker van Dennis Jansen viel echter toch.