HOORN - Vrijdag 28 februari hebben de Hoornse voetbalclubs HVV Hollandia en Zwaluwen '30 een algemene ledenvergadering gehouden waarbij de intentie is uitgesproken om te fuseren en te gaan spelen op één complex. Hollandia geeft aan de poorten van het complex open te stellen voor alle leden van Zwaluwen '30 om daar de sport te bedrijven.


In een gezamenlijk persbericht laten de voorzitters van beide clubs, Gerard Hubers (Hollandia) en Mike de Haan (Zwaluwen '30) vanavond weten:
De leden van HVV Hollandia en HCSV Zwaluwen 30 hebben haar Dagelijkse Bestuur tijdens de Algemene Ledenvergadering op vrijdag 28 februari jl .. mandaat gegeven om een fusievoorstel tussen beide verenigingen voor te bereiden.

ln een gezamenlijke reactie laten de besturen van beide verenigingen weten blij te zijn met de steun van haar leden. 'Het getuigt van goed bestuur om onze leden een voetbal vereniging te bieden met toekomst. Een vereniging gehuisvest op een mooie locatie in het Julianapark met een moderne duurzame accommodatie geschikt voor zowel voetbal op hoog niveau als recreatief niveau.

De besturen van beide verenigingen hebben met het mandaat van de leden een kans dit in de komende periode te realiseren'.