HOORN – Hollandia moest in de thuiswedstrijd tegen Alcides genoegen nemen met een punt. Doelpunten bleven uit in het onderlinge duel, 0-0.

Voor doelman Nick van Santen was het een rustige middag. ‘Zij hebben geen kansen gecreëerd, ik heb geen bal in mijn handen gehad geloof ik’, zei de doelman na afloop. ‘Wij hebben ook niet heel veel gecreëerd, maar als er een ploeg verdiend had om te winnen waren wij het, maar op zich is het een terechte uitslag.’

Voor coach Charles van Altena was het behoorlijk puzzelen richting het duel tegen Alcides. De coach miste maar liefst acht spelers vanwege blessures en schorsingen. Met het team wat er stond werden er voor rust enkele kansen gecreëerd, maar de opponent had het verdedigend goed staan. Na de pauze hadden de gasten meer balbezit, maar kreeg eveneens geen verandering in de score.

Na de doelpuntloze remise mag Hollandia zich opmaken voor het dubbelweekend. Komende zaterdag wacht er in Huissen een confrontatie met RKHVV, waarna het op paasmaandag in eigen huis tegen MSC speelt.

Hollandia – Alcides 0-0