HOORN - Hollandia heeft aan het thuisduel tegen SJC een punt overgehouden. Op het sportcomplex in het Julianapark eindigde het in 2-2 waar de thuisploeg het meeste recht had op de zege.

Hollandia was met name voor de rust heer en meester, legde enkele vloeiende aanvallen op de mat, maar bleek voor het doel net niet koelbloedig genoeg. Aan de andere kant profiteerde Chris Hoogerorst wel van een fout in de Hoornse defensie waardoor SJC tegen de verhouding op voorsprong komt.

Kort na de rust komt Hollandia terecht op gelijke hoogte als Encho Margaritha raad weet met de slimme pass van Niels Koster, maar lang blijft die voorsprong niet staan. Na een corner laat Sven Wisselink de 1-2 aantekenen. Dat Hollandia een punt aan het duel overhoudt is te danken aan Niels Koster. De van FC Medemblik overgekomen aanvaller weet een lange bal van achteruit van Enes Kar op waarde te schatten om vervolgens keeper Hoogervorst te passeren.

Door het gelijke spel staat Hollandia nu op vier punten uit drie duels. Komende zaterdag gaat men op bezoek bij de koploper van de Vierde Divisie, namelijk de amateurs van Ajax.