ZWAAG - Hovocubo heeft een makkelijke vrijdagavond gehad tegen het laag geklasseerde TPP/Feyenoord Futsal. De Rotterdammers werden zelfs met dubbele cijfers terug gestuurd (10-1). Smet op de wedstrijd was een handgemeen in de tweede helft waardoor de wedstrijd enkele minuten moest worden stil gelegd.

Dat laatste gebeurde na een opstootje tussen Cherkaoui (Hovocubo) en Rojer die beiden rood kregen evenals Elyakoubi van de Rotterdammers. Omdat de gemoederen hoog opliepen besloten de dienstdoende scheidsrechters even een adempauze in te lassen waarna er weer verder werd gespeeld. Eigenlijk was het duel toen al lang en breed gespeeld, want de Rotterdammers waren niet bij machte om de Hoornse formatie pijn te doen en konden niets anders dan de schade maar zo beperkt mogelijk te houden.

In de eerste helft lukte dit nog redelijk, Severins, Molkorai en Amrani zorgden voor een 3-0 ruststand, maar na rust liep Hovocubo hard weg. Mellah en Velseboer scoorden ieder twee keer en de drie spelers die in de eerste helft ook al hadden gescoord, Severins, Molkorai en Amrani, lieten ook een tweede treffer aantekenen met een 10-1 eindstand tot gevolg.