SOEST/BAARN – Zowel de heren als de dames van WFHC Hoorn hebben hun laatste competitiewedstrijd van het seizoen er op zitten waardoor de teams zich mogen opmaken voor de zomerstop.

Soest – WFHC Hoorn heren 2-3
Op bezoek bij Soest maakte WFHC Hoorn het onnodig spannend. Na een 0-3 ruststand incasseerde de heren in de tweede helft nog twee tegendoelpunten. De voorsprong werd in het eerste bedrijf opgebouwd door treffers van Freek Mozer, Siebren Doesburg en opnieuw Mozer. Laatstgenoemde kende een ijzersterk jaar welke hij afsloot met maar liefst 47 competitietreffers.

‘We speelden in de eerste helft goed en waren de betere ploeg. We hadden veel ruimte en kwamen tot veel scoringskansen.’ zei Machiel van der Wolf na afloop. Door twee tegentreffers werd het dus nog een spannend slot. ‘Zij hadden nog wel een aantal kansen, maar die gingen er niet in. Het was niet heel spannend want wij waren betere ploeg, maar maakten het wel te spannend.’

Baarn – WFHC Hoorn dames 5-2
Voor de damesploeg van WFHC Hoorn eindigde het seizoen in mineur. Het team had bij winst nog een kans op deelname aan de play-offs, maar tegen het lager geklasseerde Baarn werd er een 5-2 nederlaag geleden. Bij een 1-0 achterstand scoorde Marloes van Zanten de gelijkmaker, waarna Baarn uitliep naar een 4-1 voorsprong. Nadat Benthe Peletier doel trof besliste de thuisploeg het duel op 5-2.

Doordat concurrent Nieuwegein een punt pakte had de Hoornse ploeg ook bij een zege geen nacompetitie gehad, maar toch zal het de competitie anders hadden willen afsluiten.

Zowel heren 1 als dames 1 eindigden het seizoen in de derde klasse als vierde.