HOORN - Vanaf 1 oktober gaat IJsbaan De Westfries weer open. In het openingsweekend zijn er al diverse activiteiten te beleven en er is korting op rittenkaarten. Bij Schaatstrainingsgroep Hoorn gaan ook de trainingen weer van start vanaf maandag 4 oktober.

Vorig jaar stond in het teken van corona, dit jaar zijn er gelukkig nauwelijks beperkingen meer op de ijsbaan. De leden uit Hoorn, Wognum, Avenhorn en de dorpen daaromheen staan te springen om weer op maandag, woensdag en/of vrijdag op het ijs staan. Zeker na de prachtige natuurijsperiode van afgelopen winter! Het heeft gezorgd voor een opleving van het schaatsen én het skeeleren.

Onder leiding van de gediplomeerde trainers wordt er gewerkt aan de schaatstechniek en de conditie. Of het nou gaat om beginnende schaatsers die beter willen worden of om talenten die een record willen schaatsen in de wedstrijd, bij STG Hoorn is er voor ieder wat wils. Gezellig sportief en gezond ambitieus: dat is STG Hoorn.

Het hele jaar door zijn er verschillende activiteiten: wedstrijden, trainingskampen, de feestavond of juist de fietstijdritten in de zomer. Wist je dat er in de zomer ook skeelertrainingen in Hoorn worden aangeboden? Ben je geïnteresseerd geraakt? Vraag een gratis proeftraining aan of word lid via www.stghoorn.nl.