BLOKKER - Tijdens Het Nationale Voetbalweekend op 9, 10 en 11 juni nodigen voetbalverenigingen heel Nederland uit om samen het amateurvoetbal vieren. Een geweldig initiatief natuurlijk waar v.v. De Blokkers graag aan meedoet. Speciaal voor alle bezoekers, leden en niet-leden, hebben we een programma gemaakt tjokvol leuke activiteiten.

Zaterdag 10 juni – Final League meiden
De competitieopzet voor meiden onder 13 tot en met onder 20 is vanaf dit seizoen gewijzigd. Er wordt gespeeld in vier fasen, waarbij de laatste een afsluitend toernooi is: de 'Final League'. Omdat iedere speelster een podium verdient om te laten zien en doen wat zij kan! Op 10 juni 2023 vindt de eerste editie van de Final League plaats.

De meidenteams spelen een toernooi met teams van vergelijkbaar niveau en beleven zo samen een leuke toernooidag en een sportief hoogtepunt.

Ook onze vereniging is een toernooilocatie voor de Final League en onze eigen MO13-1, MO13-2 en MO20-2 spelen hier. Onze andere meidenteams spelen hun final league toernooi op een ander complex in de omgeving.

Zondag 11 juni – Diverse activiteiten
Op zondag zijn er twee belangrijke en leuke activiteiten op ons eigen complex aan Gildenweg 23a in Blokker.

Vriendinnenochtend
Van 09:30 tot 11:00 uur organiseren de trainers van onze MO13 en MO15 teams een leuke vriendinnenochtend. Tijdens deze ochtend nemen onze eigen meiden vriendinnen mee om te laten zien dat voetballen een hartstikke leuke en gezellige sport is. We hopen met deze ochtend een aantal nieuwe meisjes enthousiast te krijgen om volgend seizoen te gaan voetballen in één van onze meidenteams.

Elk meisje (11 - 15 jaar) is welkom om deel te nemen. Ken je niemand bij deze teams, maar wil je wél meedoen? Dan hebben we uiteraard ook een plekje voor je! Stuur dan een email naar

hbmo13-15@blokkers.nl

Blokkers Intratuin jeugdtoernooi JO9, JO10, JO14 t/m JO19

Op zondag 11 juni organiseren we voor JO9 en JO10 en de bovenbouw JO-teams hun Blokkers jeugdtoernooi. Tientallen teams zullen afreizen naar Blokker om in toernooivorm te spelen voor de prijzen. We verwachten veel gezelligheid en hopen op lekker weer!


Zaterdag 17 juni – Blokkers Intratuin voetbaltoernooi JO7, JO8, JO11 t/m JO13

Op de zaterdag na Het Nationale Voetbalweekend is er nog meer te beleven op het Blokkers complex. Op zaterdag 17 juni organiseren Blokkers Intratuin jeugdtoernooi voor JO7, JO8, JO11 t/m JO13. Ook op deze dag komen tientallen teams op bezoek op ons complex.

Over de Blokkers

v.v de Blokkers is een voetbalvereniging uit Blokker (gemeente Hoorn). De club is opgericht op 6 november 1930 en viert daarmee het 90 jarig jubileum dit seizoen. Met meer dan 550 leden is het 1 van de grotere clubs van West-Friesland. De Blokkers biedt voor zowel heren, jongens en meisjes op hun eigen niveau voetbal aan.