HOOGWOUD - Terwijl Grasshoppers zich op de nacompetitie richt zal het seizoen voor Always Forward in de middenmoot eindigen. Zondag won de thuisploeg in Hoogwoud onder een stralende vorjaarszon van de formatie uit Hoorn en daar zag het in de eerste helft zeker niet naar uit.

De gasten van trainer Egidio Oude Groen waren in de eerste helft duidelijk de betere ploeg met snelle en goede aanvallen, maar wisten ondanks een handvol goede kansen niet te scoren.

Na de rust kreeg Grasshoppers meer grip op het spel van de gasten en de ploeg van trainer Erik van Geemen wist dit wel in cijfers uit te drukken door doelpunten van Jim Roodhof en Jesper Rood. Stan Prins scoorde nog wel tegen, maar die treffer kwam te laat om Grasshoppers nog te verontrusten: 2-1.

Grasshoppers gaat komende zondag op bezoek bij VVW. Always Forward speelt dan thuis tegen Con Zelo.