HOORN - De competitie had voor Always Forward, dat dit seizoen met zowel het eerste zaterdag- als zondagteam uitkomt in de derde klasse, niet beter kunnen beginnen. Beide ploegen wisten in het openingsweekend een driepunter bij te schrijven.


Always Forward zat.1 promoveerde afgelopen seizoen naar de derde klasse waar men de ambities verder uit wil bouwen. Met Fortuna Wormerveer trof men een ploeg die dergelijke ambities ook nastreeft. In Hoorn werd het een spannende wedstrijd waarin de thjuisploeg uiteindelijk won met 3-2 dankzij treffers van Stefan Schipper, Boyd Stevens en Kevin van Gasteren.

De zondagploeg van Always Forward begon de competitie met een uitwedstrijd bij KGB in Bovenkarspel en wist daar met het kleinst mogelijke verschil te zegevieren. Het enige doelpunt van de wedstrijd werd al vroeg in de wedstrijd gemaakt door Joost Ruttenberg: 0-1.

Komend weekend speelt Always Forward zat. 1 een uitwedstrijd bij FC Castricum. Always Forward zon. 1 ontvangt een dag later Geel Zwart '30.