HOORN - FC Marlène heeft ook de tweede wedstrijd in de voorjaarspoule in winst weten om te zetten. Op bezoek bij HV/Veerhuys zegevierde de ploeg van trainer/coach Jeroen de Groot met 2-6.

HV/Veerhuys speelde met name in de eerste helft een prima partij zag ook coach Najib Taki. Aanvoerder Aram Hakopov kreeg al een snel een goede kans en net zo snel was het doelpunt van Thijs Nugter. Ook daarna kreeg de Hoornse ploeg nog een aantal mogelijkheden. Toch waren het de gasten die met een voorsprong gingen rusten na een eigen doelpunt en een treffer van Martin van Eeuwijk.

In de tweede helft gaf de Hoornse ploeg nog een kleine tien minuten tegenstand, maar na de mooiste goal van de avond, een wippertje van Kevin van Londen over keeper Marcel Ons, was dat verzet gebroken. De ervaring van de Heerhugowaarders gaf uiteindelijk de doorslag toen Stefan Dol, Mo Darri en Amir Molkârai de score opvoerden, waar tussendoor Jesse Koeman nogmaals de Hoornse eer wist te redden: 2-6.