WEST-FRIESLAND/ZAANSTREEK-WATERLAND - Heeft u ook zin in een gezellige middag? Waar u andere mensen ontmoet en ook nog een klein beetje in beweging bent? Dan nodigen wij u van harte uit voor de Gezellige Thuis Beweeg Bingo op vrijdag 26 maart. Georganiseerd door Team Sportservice West-Friesland en Zaanstreek-Waterland.

Fleur de Wit, Buurtsportcoach: ‘Door de maatregelen om het coronavirus in te dammen, zijn onze sociale contacten veranderd en bewegen mensen over het algemeen minder. Om onze inwoners hierbij een handje te helpen, heeft Team Sportservice het initiatief genomen om de Gezellig Thuis Beweeg Bingo te organiseren. Een gezellig en sportieve middag voor iedereen!’

Leuke prijzen

Meedoen is belangrijker dan winnen…. Maar prijzen zijn natuurlijk ook leuk! Door de samenwerking met lokale ondernemers zijn er leuke prijzen te winnen. De hoofdprijs is een cheque ter waarde van een rondje door de regio (fietsen/wandelen) inclusief tussenstop met koffie/thee en taart met daarnaast een (sportieve) activiteit naar keuze onder begeleiding van Team Sportservice. Daarnaast zijn er ook andere prijzen te winnen zoals een Jeu de Boules set, een van Haasteren puzzel, cadeaubonnen en nog veel meer.

Online
De bingo vindt digitaal plaats via Zoom. Het enige wat u hiervoor nodig heeft, is een werkende computer, tablet of smartphone met internetverbinding. Voor het aanmelden via Zoom, ontvangt u van Team Sportservice een uitgebreide handleiding thuisgestuurd. De bingokaarten ontvangt u ook via de post.

Datum, tijd en aanmelden
De Gezellige Thuis Beweeg Bingo vindt plaats op vrijdag 26 maart van 15.00 uur tot 16.15 uur. Het inschrijfgeld is € 3. Aanmelden kan tot 16 maart via de website www.noordhollandactief.nl. Wees er snel bij want vol=vol.