NIEUWEGEIN/ROELOFARENDSVEEN – Disnierats had afgelopen zaterdag wisselend succes. De herenploeg keerde zonder punten terug uit Nieuwegein, terwijl de dames zich wisten te herstellen na een stroeve start.

VTV – Disnierats (heren) 7-3
De heren uit Hoorn zijn er zaterdag niet in geslaagd om in Nieuwegein een goede uitslag neer te zetten. De heren verloren met 7-3 van VTV. Zeven wedstrijden werden in vijf sets gespeeld waarbij er vijf werden verloren. Sjoerd Bek wist in de eerste wedstrijd te winnen van Van den Berg, een speler waar Bek niet eerder van had gewonnen. Michel Laroo en Stefan Heijnis verloren, waarna ook het dubbel voor VTV was. Bek wist daarna weer een punt voor Disnierats binnen te slepen. Heijnis trok de stand gelijk, maar de gastheer had al snel weer de leiding genomen en gaf deze ook niet meer uit handen. Voor Disnierats een teleurstellende uitslag.

De Treffers – Disnierats (dames) 5-5
Het duel bij De Treffers was een belangrijke wedstrijd om de aansluiting te houden bij de nummer 2. Disnierats startte weer stroef, na de eerste reeks keken ze al tegen een 3-0 achterstand aan. Ook dit keer was het het sterke dubbel van Tessa Margaroli en Nicole van der Ark wat de ommekeer bracht, ze wonnen eenvoudig en dat gaf weer hoop. Van der Ark pakte daarna haar tweede wedstrijd waardoor de angst voor een flinke zeperd weer wat afnam. Annelies Mannak verloor daarna, maar Margaroli won vervolgens weer eenvoudig. Nadat Mannak de stand op 4-4 bracht en Van der Ark verloor won Margaroli haar laatste partij met een keurige 5-5 uitslag als gevolg.