HOORN – Na avonturen bij Hollandia, Zwaluwen’30 en ZOB maakt Diovaris Balentina de overstap naar Always Forward. De 22 jarige aanvaller kiest daarmee voor een terugkeer bij de club waar hij in de jeugd al actief was.

Diovaris Balentina is momenteel actief bij zaterdag tweedeklasser ZOB. Na de zomer zal de aanvaller dus terugkeren naar Hoorn. Anthony Sabajo, Timo Polsma en Caio Chioccarelli is Balentina de vierde speler die terugkeert bij Always Forward. ‘Het bevestigd ook de goede ontwikkelingen bij de club, niet alleen de ambities, ook het beleid spreekt de spelers gewoon enorm aan, tijden veranderen’, zegt Yotti Papamelodias. ‘Hij is fysiek sterk en na zijn blessure mentaal nog sterker geworden.’ aldus de coach over de nieuwste versterking.

Veranderingen
Balentina is de zevende speler die komende zomer de overstap maakt naar de huidige vierdeklasser. Met Mukhtar Suleiman, Ferris Inyamah en Joep Rive zijn er daarentegen ook drie spelers die van Always Forward naar Zwaluwen’30 vertrekken. Tevens hebben Nout Barentsen, Stef Schipper en Wouter Strik vanwege hun werk of studie besloten te stoppen.