BLOKKER - Het eerste vrouwenteam van vv De Blokkers heeft zondagmiddag weer een klinkende zege geboekt en daarmee de goede reeks van de laatste weken voortgezet. Op eigen terrein behaalde de geel-zwarte brigade van trainer/coach Luc Ebbeling een heuse zevenklapper tegen het kansloze De Zweef uit Nijverdal.

,,Anders dan de uitslag doet vermoeden, speelden we vandaag af en toe best slordig", aldus de oefenmeester. ''Al met al was het toch een prima overwinning en we zijn nog op koers richting nacompetitie". Voor De Blokkers dat bij rust al met 4-0 voor stond werden de doelpunten gemaakt door Lianne van der Poel (3x), Esther Schipper (2x), Marah Senteneer en Denise Wouda. Met zestien punten uit de laatste zes duels met een doelsaldo van 22-5 is de ploeg in ieder geval aan een uitstekende serie bezig.

Door de overwinning neemt De Blokkers (voorlopig) de derde plaats in de stand weer over van FC Berghuizen al geeft de stand in de 1e klasse C nog steeds een vertekend beeld. FC Berghuizen komt zelf 2e Paasdag in actie tegen Kolping Boys. Komende zondag 8 april treffen De Blokkers en FC Berghuizen elkaar in Blokker en deze wedstrijd kan met het oog op plaatsing voor de nacompetitie wel eens cruciaal zijn.