BLOKKER - In de 1e klasse van het vrouwenvoetbal heeft De Blokkers een ongelukkige nederlaag geleden tegen koploper Witkampers. De thuisploeg hield lang gelijke tred, met de tegenstander maar het uitvallen van keepster Saadia Ayyad, waardoor er een veldspeelster op doel moest betekende het uiteindelijke verlies.

In de eerste helft hielden beide ploegen elkaar mooi in evenwicht. 'Een mooi compliment voor ons was dat Witkampers zijn tactiek had aangepast na een eerdere nederlaag tegen ons', aldus trainer/coach Luc Ebbeling. Toch betekende een communicatiefout achterin dat de gasten wel met een 0-1 voorsprong gingen rusten.

In de tweede helft had Witkampers wel een licht overwicht zonder echt gevaarlijk te worden. Met nog een kwartier op de klok moest keepster Ayyad met een ogenschijnlijke zware enkelblessure uitvallen en ging er een speelster op doel. 'Witkampers kon vervolgens twee maal scoren, maar ik wil mijn ploeg toch een compliment geven. De blessure van aadia heeft impact gehad, maar de meiden zijn toch blijven knokken voor een goed resultaat', besloot Ebbeling.