HOOGLAND - In de eerste klasse van het vrouwenvoetbal heeft De Blokkers met 2-2 gelijk gespeeld op bezoek bij Hoogland. Amy van Haarlem was verantwoordelijk voor beide treffers. Door het resultaat blijft De Blokkers op een keurige vijfde plaats staan.

Trainer/coach Luc Ebbeling zag het gelijke spel als twee verloren punten. 'Wij zijn de hele wedstrijd de bovenliggende partij geweest en zij scoren twee keer vanuit het niets.' In de eerste helft kregen wij al vier opgelegde kansen, maar is het Hoogland dat de score opent. Uit de eerste de beste tegenaanval maakte Van Haarlem vervolgens de gelijkmaker wat tevens de ruststand was.

Ook in de tweede helft was het veldoverwicht er voor De Blokkers en het was wederom Van Haarlem die met een prachtige goal de 1-2 maakte. 'Helaas maken zij wederom vanuit het niets de gelijkmaker, maar waar ik vooral blij mij ben is de teamspirit vandaag', aldus Ebbeling. 'Naast goed voetbal hebben we ook laten zien als team voor elkaar te kunnen knokken en dus kijken we weer met een goed gevoel naar volgende week als de nummer twee in de stand, FC Berghuizen, op bezoek komt.'