LAREN - Op bezoek bij het hoog geklasseerde Witkampers in het Gelderse Laren hebben de vrouwen van De Blokkers een klinkende zege weten te boeken. De ploeg van trainer/coach Luc Ebbeling won met 2-4 bij de nummer twee in de stand. Een hoofdrol was weggelegd voor Larissa Smit. Nadat zij vorige week al twee keer scoorde in het thuisduel tegen Velsen (3-3) wist zij nu driemaal het net te vinden.

Na een rommelig begin waarin De Blokkers met 1-0 achter kwam pakten de vrouwen het volgens trainer Ebbeling vervolgens goed op en ging men dankzij doelpunten van Denise Wouda en Larissa Smit toch met 1-2 voorsprong rusten. 'Na de rust zijn wij continu de bovenliggende partij geweest en waren we vooral in de omschakeling fantastisch', vertelde de coach. 'Hierbij kregen we zeker vijf opgelegde kansen.' Na de 1-3 van Smit kwam Witkampers nog heel even terug, maar de volgende goal van Smit bleek de beslissing.

'Ik zie al enkele weken dat we goed bezig zijn en steeds beter gaan voetballen en nu hebben die meiden zich zelf eindelijk eens goed beloond. Ik ben dan ook heel erg trots op de ploeg', aldus Ebbeling.

VROUWEN 1e KLASSE C ZONDAG

Witkampers VR1 - De Blokkers VR1 2-4 (1-2)
1-0
1-1 Denise Wouda
1-2 Larissa Smit
1-3 Larissa Smit
2-3
2-4 Larissa Smit