BLOKKER - Twee ploegen in vorm troffen elkaar zondag in Blokker. Waar Winkel de laatste weken steeds dichter tegen de top van de 3e Klasse A aan begon te kloppen, daar lijkt thuisploeg De Blokkers na een zeer moeizame eerste competitiehelft de weg omhoog te hebben gevonden. Deze weg werd verder ingezet voor de ploeg van Jamal Yahioui want een 3-1 overwinning op Winkel betekent dat De Blokkers inmiddels vijf ploegen onder zich houdt.


Het was vooral een zege van het collectief want de thuisploeg presteerde als team door veel strijd te leveren en werd daar ook voor beloond. Samet Cetin brak de ban met een goed schot in de kruising na voorbereidend werk van Jim Nelen.

Ook in de tweede helft zocht De Blokkers de druk naar voren al moest men waakzaam blijven voor de sterke counters van Winkel. De verdediging stond echter als een huis en aanvallend sloeg men op de juiste momenten toe. Met twee prima aanvallen met opnieuw Cetin en en Fabian Juan als afmakers werd de wedstrijd beslist. In de slotfase mocht Jesse Schreur nog wel de eer redden voor de gasten uit Winkel.