HOOGWOUD - Hekkensluiter De Blokkers heeft een verdienstelijk punt weten te behalen op bezoek bij het hoog geklasseerde Grasshoppers. De thuisploeg liet daarmee twee dure punten liggen in de strijd om de bovenste plaatsen. In Hoogwoud eindigde het duel in 1-1.


Graashoppers had bij winst zelfs op drie punten van koploper Westfriezen kunnen komen, maar dat zat er op 2e Paasdag niet in voor de ploeg van Erik van Geemen. men mocht na afloop zelfs blij zijn met een punt aangezien De Blokkers vlak voor tijd op voorsprong kwam door een treffer van Runia. Rick van Elst wist in de slotminuut alsnog een ount te redden voor de thuisploeg.

Met nog acht wedstrijden te gaan is er echter nog niets beslist in de strijd om de bovenste plaatsen. Komende zondag kan Grasshoppers weer een mooie slag slaan als men in eigen huis de nummer drie in de stand, SEW ontvangt. Hekkensluiter De Blokkers dat sinds de komst van interim-trainer Michel van der Meer inmiddels op zes punten staat speelt zondag thuis tegen Hauwert '65.