BLOKKER - Voetbalvereniging De Blokkers zal in het seizoen 2023 – 2024 met een volledig nieuw eerste elftal in de vijfde klasse zaterdag gaan spelen.

De vereniging moest aan het einde van seizoen 2021 – 2022 noodgedwongen het besluit nemen om het eerste elftal terug te trekken. Er waren simpelweg niet genoeg spelers beschikbaar om een nieuw seizoen aan te vangen. Afgelopen maanden heeft een team van experts nagedacht hoe we een nieuwe herenselectie moeten vormgeven. Hierbij zijn een aantal belangrijke keuzes gemaakt, allemaal met als doel om op de lange termijn een gezonde selectie en een gezonde club te hebben..

In het seizoen 2023 – 2024 keert Blokkers weer terug met een uitgebreide herenselectie met twee selectieteams. Hiervoor is een nieuwe selectie samengesteld met hoofdzakelijk spelers die al bij De Blokkers speelden, of een verleden met de club hebben. Als hoofdtrainer is Wali Ahmad aangesteld. Ook Wali heeft een grote band met de vereniging: hij is al jarenlang trainer binnen de Blokkers jeugdopleiding en heeft recent zijn UEFA-C opleiding afgerond. Wali zal hierbij ondersteund worden door Michel van der Meer.

Omdat steeds meer jonge spelers op zaterdag willen blijven voetballen is, in nauw overleg met de nieuwe selectie en aansluitend op de randvoorwaarden die door de KNVB zijn opgelegd, besloten het team in te schrijven in de vijfde klasse zaterdag.

We kijken er enorm uit om weer een volwaardige selectie te hebben en hebben nu al zin in het nieuwe seizoen.
Bestuur v.v. De Blokkers