BLOKKER - Voetbalvereniging De Blokkers is genomineerd voor “Club van het jaar” editie 2021. De vereniging is een actieve voetbalvereniging en bestaat dit seizoen precies 90 jaar. We hebben meer dan 700 leden die graag hun favoriete spelletje uitvoeren. We zoeken graag naar de beste mogelijkheden voor onze leden waarin we staan voor: persoonlijke groei, een veilige omgeving, plezier, de mogelijkheid om uniek als mens te zijn en de mogelijkheid om met de eigen talenten aan onze club verbonden te zijn. Tijdens corona heeft de club onder de noemer "lekker voetballen op eigen complex" veel activiteiten georganiseerd voor de jeugd om ze bezig te houden.

Stemmen op De Blokkers kan tot 24 mei door naar https://www.clubvanhetjaar.nl/-sportclub-hoorn te gaan en daar je stem uit te brengen.
Open dag zaterdag 8 mei

Zelf ervaren hoe leuk de voetbalvereniging is? Speciaal voor nieuwe jeugdleden organiseren we op zaterdag 8 mei een leuke open dag. Meer informatie over deze open dag is te vinden op www.blokkers.nl

Club van het jaar verkiezing
De verkiezing Club van het Jaar is onderdeel van Rabo ClubSupport. Rabo ClubSupport biedt sport- en cultuurverenigingen kennis, een netwerk en financiële ondersteuning. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst.

Rabobank is vanaf haar oprichting nauw betrokken bij clubs en verenigingen. Dat komt omdat zij als coöperatie ook een soort vereniging of club is. Daarom heeft Rabobank samen met NOC*NSF, AD.nl, LKCA en Kunstbende het initiatief genomen om het fenomeen verenigen te vieren en te belonen. Dit jaar staat de veerkracht van de clubs centraal. De organisatoren roepen alle clubs op om hun veerkracht zichtbaar te maken, anderen daarmee te inspireren en de waardering en erkenning te krijgen die ze verdienen. De verkiezing bestaat uit meerdere rondes. De uiteindelijke winnaar krijgt als prijs een masterclass.

Andere genomineerden gemeente Hoorn
Naast De Blokkers zijn uit gemeente Hoorn ook Reddingsbrigade NOTWIN, Tafeltennisvereniging Disnierats, mannenkoor Soli Deo Gloria en Honk- en softbalvereniging Urbanus genomineerd voor deze verkiezing.