BLOKKER - Voetbalvereniging De Blokkers en hoofdtrainer Jamal Yahiaoui hebben gezamenlijk besloten om het contract met Jamal nog een seizoen te verlengen. Hierdoor zal Jamal ook volgend seizoen hoofdtrainer van Blokkers 1 op zondag zijn.

Joeri Hommersen (voorzitter De Blokkers): "Het afgelopen, afgebroken seizoen heeft Jamal na een moeizame start de boel goed op de rit gekregen. Begin dit seizoen zagen we deze stijgende lijn terug in de resultaten en de voorlopige topklassering. We weten allemaal nog niet hoe de rest van het seizoen gaat verlopen, maar we kijken er allemaal naar uit hoe Blokkers 1 weer wedstrijden kan gaan spelen."

Jamal Yahiaoui: "Ik heb het naar mijn zin bij De Blokkers. We waren goed op weg in zowel de competitie als in de beker. Hopelijk kunnen we dit seizoen alsnog vervolgen. Het feit dat de voltallige spelersgroep heeft aangegeven ook door te willen geeft aan dat we de zaken bij De Blokkers goed op de rit hebben. Er gebeurt weer wat en de sfeer is prima! Daarom was het niet moeilijk om mijn contract te verlengen."