BLOKKER - Voetbalvereniging De Blokkers en keeperstrainer Edwin Keizer hebben gezamenlijk besloten om de samenwerking te verlengen. Hierdoor zal Edwin Keizer samen met zijn collega’s ook komende drie seizoenen alle jeugdkeepers en keepertrainers van De Blokkers blijven ondersteunen.

Edwin Keizer: "5 jaar geleden ben ik bij De Blokkers begonnen om elke keeper een leuke en goede keeperstraining te geven. Met succes hebben we hierdoor vele kinderen het plezier in dit specialisme laten zien. Met een gedegen opbouw trainen we alle keepers op gebieden als techniek, tactiek en fysieke aspecten. De super leuke groep keepers, leergierige trainers en de mooie faciliteiten bij De Blokkers hebben gezorgd voor deze mooie verlenging ."

Joeri Hommersen (voorzitter De Blokkers): "De samenwerking met Edwin is voor de hele jeugdafdeling van de club een enorme impuls geweest. In de afgelopen seizoenen hebben al onze jeugdkeepers door de gestructureerde trainingen van Edwin een enorme groei doorgemaakt. Ook heeft Edwin een groep jonge trainers onder zijn hoede genomen om het vak van keepers trainen te leren. Hierdoor snijdt het mes misschien wel aan meer dan 2 kanten.”

Naast het trainen van de keepers biedt De Blokkers de keepersschool van Edwin Keizer ook de ruimte om op zondagen eigen trainingen te geven. Op 14 maart start een nieuwe keeperscursus van 12 weken. Deze cursussen zijn bedoeld voor alle keepers of keepsters van 9 tot en met 18 jaar oud. Je hoeft hiervoor geen lid van De Blokkers te zijn. Kijk voor meer informatie hierover op https://www.keepersschooledwinkeizer.nl/.

Over de Blokkers
v.v de Blokkers is een voetbalvereniging uit Blokker (gemeente Hoorn). De club is opgericht op 6 november 1930 en viert daarmee het 90 jarig jubileum dit seizoen. Met meer dan 550 leden is het 1 van de grotere clubs van West-Friesland. De Blokkers biedt voor zowel heren, jongens en meisjes op hun eigen niveau voetbal aan.

Over keepersschool Edwin Keizer
Keepersschool Edwin Keizer is opgericht door Edwin Keizer. De oprichter en hoofdtrainer heeft ervaring opgedaan als keeperstrainer bij AZ en AFC Ajax. Edwin vindt het belangrijk dat kinderen les krijgen in een veilige situatie waarin er veel aandacht is voor de kinderen. Momenteel biedt de keepersschool een keeperscursus van 12 weken aan. Deze cursussen worden gegeven op zondagen op het complex van v.v. De Blokkers in Blokker.