REGIO – Derdeklasser Westfriezen heeft door een doelpunt in de absolute slotfase een punt overgehouden aan het uitduel bij Hollandia T. Competitiegenoot De Blokkers verloor het laatste thuisduel van het seizoen.

Hollandia T – Westfriezen 1-1
‘Een terecht gelijkspel denk ik’, oordeelde Patrick Huisman na afloop. ‘De eerste helft was voor Hollandia T. Ook omdat we slap in duels waren.’ Na de pauze was Westfriezen de betere.

Uiteindelijk was het Danilo Apreda die een minuut voor tijd de gelijkmaker voor zijn rekening nam. ‘Het duurde lang, maar een gelijkspel is de juiste weerspiegeling van het duel.’

De Blokkers – VIOS W 0-3
Tegen VIOS W ging De Blokkers met 0-3 onderuit. ‘Een terechte nederlaag tegen een hele goede ploeg’, aldus Constantijn Schouten. ‘Het is geen schande om te verliezen. We werkten wel hard, maar de echte scherpte was er niet. Bij hun wel.’

Na een 0-1 ruststand liep de ploeg uit Warmenhuizen in het tweede bedrijf uit naar een 0-3 eindzege.