HOORN - Over een paar weken is het weer zover. Op het tennispark van HLTV Juliana gelegen op sportpark de Blauwe Berg te Hoorn wordt van zaterdag 9 t/m zondag 17 juli 2022 de 43e editie van het Boekweit/Olie Tennistoernooi gespeeld.

Categorieën In de speelsterktecategorieën 2, 3, 4, 5, 6, 7-15+, 8-17+, 6-35+ en 7-35+ worden zowel heren- en damesenkelspel als heren- , dames- en gemengd dubbelspel gespeeld.

Nationaal ranglijsttoernooi
Tegelijkertijd wordt ook het 4-sterren Nationaal Ranglijst Tennistoernooi bij de heren en bij de dames gespeeld. Ons 4-sterren Nationaal Ranglijst Tennistoernooi valt ook dit jaar onder KNLTB Toptennis.

Voor iedere tennisser
Het toernooi is voor iedere tennisser, van recreatie niveau tot top niveau, voor elke speelsterkte en voor elke leeftijd van jong tot oud!

Inschrijven

De inschrijving voor het Open toernooi en voor het NRT**** staat nu open. Je kan je inschrijven via Boekweit Olie Tennis of via mijnknltb.toernooi.nl
De inschrijving voor het NRT sluit op woensdag 29 juni 2022 om 14:00 uur en voor het Open toernooi op vrijdag 1 juli 2022 om 18.00 uur.
Informatie Verdere informatie over het Boekweit|Olie Tennistoernooi vind je op Boekweit Olie Tennis