HOORN - Over een paar weken is het weer zover. Op het tennispark van HLTV Juliana gelegen op sportpark de Blauwe Berg te Hoorn wordt van zaterdag 8 juli t/m zondag 16 juli 2023 de 44e editie van het Boekweit Olie Tennistoernooi en de 1e editie van het Boekweit Olie Padeltoernooi gespeeld.

TENNIS
Bij het Open tennistoernooi worden de speelsterktecategorieën 2, 3, 4, 5, 6, 7-15+, 8-17+, 6-35+ en 7-35+ in zowel heren- en damesenkelspel als heren-, dames- en gemengddubbelspel gespeeld.

4**** NATIONAAL RANGLIJST TENNISTOERNOOI
Tegelijkertijd wordt ook het 4-sterren Nationaal Ranglijst Tennistoernooi bij de heren en bij de dames gespeeld. Het Nationaal Ranglijst Tennistoernooi behoort tot één van de sterkere toernooien in Nederland.

PADEL
Een primeur is dat naast het tennistoernooi ook in dezelfde week de 1e editie van het Boekweit Olie Padeltoernooi wordt georganiseerd.
Bij het padeltoernooi kan ingeschreven worden in de onderdelen: HD 4 t/m 8, DD 4 – 6 – 8, GD 4 – 6 – 8 en D 8 (dubbel waarbij man en vrouw door elkaar kunnen spelen)

INSCHRIJVING OPEN TENNIS EN PADEL & 4**** NRT
De inschrijving voor het Open Tennis, voor Padel en voor het NRT**** staat nu open.
Inschrijven voor Open Tennis en voor Padel via Boekweit Olie Tennis & Padel (https://hltv-juliana.nl/) of via mijnknltb.toernooi.nl

Inschrijven voor het NRT-enkelspeltoernooi via mijnknltb.toernooi.nl
De inschrijving voor het NRT sluit op woensdag 28 juni 2023 om 14:00 uur en voor het Open Tennis en Padeltoernooi op vrijdag 30 juni 2023 om 18.00 uur.

FINALES
Op zondag 16 juli 2023 worden de finales van tennis en padel in alle speelsterktecategorieën.

INFORMATIE
Meer informatie over het Boekweit Olie Tennis & Padeltoernooi vind je op Boekweit Olie Tennis & Padel (https://hltv-juliana.nl/)