ZUNDERDORP - Always Forward heeft zaterdag op karakter een punt overgehouden aan het uitduel bij titelkandidaat HBOK. In Zunderdorp maakte de ploeg van trainer Maikel van der Werff een 2-0 achterstand ongedaan.

De Hoornse formatie speelde in Zunderdorp bij HBOK (Het Begon Op Klompen) een prima wedstrijd waarin het al in de eerste helft een aantal vlotte aanvallen op de mat legde. Het was echter de thuisploeg dat via Davey Claus, eveneens na een prima aanval, de score opende.

Ook in de tweede helft bleef het duel enerverend tussen twee ploegen die veelvuldig de aanval zochten en de duels niet schuwden. Toen Max Sajet de 2-0 liet aantekenen leek het duel beslist, maar Always Forward weigerde te capituleren en kwam via Nick de Wit dichterbij. In een hectische slotfase met kansen aan beide kanten was het uiteindelijk Jelle Huitema die de verdiende gelijkmaker liet aantekenen: 2-2.

Always Forward speelt komende zaterdag in eigen huis de stadsderby tegen Zwaluwen '30.