HOORN - Promovendus Always Forward is in de achtste competitiewedstrijd in de tweede klasse van het zaterdagvoetbal tegen de eerste nederlaag van het seizoen opgelopen. ASC Waterwijk was in Hoorn met 1-3 te sterk en verwees daarmee Always Forward naar de vierde plaats.

Trainer Maikel van der Werff zag dat zijn ploeg een terechte nederlaag leed, aangezien het zelf geen kans wist te verschaffen. Daarbij liep men al snel achter de feiten aan want de gasten uit Almere namen via Smitz en een benutte strafschop van De Haas al rap een 0-2 voorsprong. De arbitrage werkte daarbij niet in het voordeel van de thuisploeg want kort voor rust kregen de gasten opnieuw een strafschop, wederom benut door De Haas.

Always Forward kreeg ook na de rust de boel niet op orde. Marijn Sterk scoorde nog wel tegen, maar die treffer kwam te laat om Waterwijk nog te doen wankelen.

Komende zaterdag gaat Always Forward op bezoek bij de nummer vijf in de stand, ASV Arsenal.