HOORN - Always Foward is ook na vijf wedstrijden nog altijd medekoploper in de 3e Klasse A van het zondagavoetbal. De ploeg van Egidio Oude Groen won in eigen huis met 2-0 van de nummer drie in de stand, VVW, en deelt daardoor de koppositie met VVS '46.

Op zege van de Hoornse formatie viel zondag weinig af te dingen. Al binnen een paar minuten kwam men op voorsprong toen Jeffrey de Moel profiteerde van een te zachte terugspeelbal van Timo Schouten. Nadien bleef de thuisploeg de bovenliggende partij al kwam het goed weg toen Rens Grootemnaam namens de gasten uit wervershoof de paal raakte.

Een kwartier na de rust besliste Always Forward het duel alsnog toen Patrick Tap het eindpunt was van aan prachtige aanval. VVW probeerde het nog wel met een offensief maar de equipe van Oude Groen bleef volwassen en gevconcentreerd op de been.

Komende zondag gaat Always Foward op bezoek bij RKEDO. VVW speelt dan thuis tegen die andere koploper, VVS '46.