HOORN - Always Forward heeft het seizoen afgesloten met een verdienstelijke zevende plaats in de 3e Klasse A. In de laatste competitiewedstrijd werd DWOW met ruime cijfers geklopt (4-1).

De Hoornse formatie van trainer Egidio Oude Groen deed dit seizoen lang mee om de bovenste plaatsen, maar wist al enige weken dat nacompetitie niet meer haalbaar was. In een duel die slechts om de spreekwoordelijke eer ging wist men wel op een positieve wijze afscheid te nemen van het seizoen.

Hoewel DWOW via Sylvan Schipper op voorsprong kwam, wist de thuisploeg dit al voor de rust recht te zetten door twee treffers van Joost Ruttenberg en een doelpunt van Stan Prins. Na de rust bepaalde Jeffrey de Moel de eindstand op 4-1 waardoor het seizoen eindigt met een zevende positie in de eindstand.