BOVENKARSPEL - Always Forward lijkt te moeten berusten in een plaatsje in de middenmoot van de Derde Klasse A. De Hoornse formatie deed lang mee om de bovenste plaatsen, maar na de nederlaag bij KGB op donderdagavond (2-1) lijkt plaatsing voor de nacompetitie een utopie.

Thuisploeg KGB wist zich met de zege zo goed als veilig te spelen en daarvoor mag het aanvaller Michael Helfensteijn danken die al razendsnel de score opende en vervolgens ook verantwoordelijk was voor de tweede treffer. Lucas Laan wist nog voor de rust tegen te scoren voor Always Forward, maar ondanks stevig aandringen kwam er in de tweede helft geen verandering meer in deze stand.

Always Forward gaat komende zondag op bezoek bij de nummer dire in de stand, Grasshoppers. KGB speelt dezelfde dag een uitwedstrijd bij SEW.