OOSTHUIZEN – Op bezoek bij Oosthuizen heeft Always Forward een nederlaag moeten incasseren. Tegen de nummer acht van de vierde klasse was het een verassende nederlaag, 2-0.

,,De coach van Oosthuizen maakte zijn excuses voor diens speelwijze, dat was namelijk antivoetbal” zei Yotti Papamelodias na afloop. ,,Wij speelden 85 minuten op hun helft”. Ook Mukhtar Suleiman vond zijn ploeg de betere. ,,Wij hadden de hele tijd de bal en zij kwamen nauwelijks van hun eigen helft af. Maar wij waren niet scherp in de eindfase of de eind pass was weer niet goed” aldus de middenvelder.

,,In de rust (0-0) heb ik de groep verteld dat ze zichzelf moesten belonen voor hun goede spel. We pakten het na rust weer op. Echter in de vijftigste minuut maakten we in plaats van de speler voor je te houden, een domme, onnodige overtreding in de zestien” vervolgde Papamelodias. De duwfout werd bestraft met een strafschop. Doelman Mart Jager keerde deze, maar in de rebound kwam Oosthuizen alsnog op 1-0. ,,Het was eenrichtingsverkeer en we creëerde genoeg kansen. Complimenten voor de groep want ze bleven voetballen, echter de scherpte ontbrak bij de afwerking”. In de slotfase kwam de thuisploeg nog op 2-0. ,,Een onnodige nederlaag dus” vond Papamelodias. Diens speler Suleiman deelde zijn mening. ,,Ik vond het geen terechte nederlaag. Zij waren zelfs verbaast dat ze gewonnen hadden. Wij hebben veel kansen gehad maar niet benut”.