HOORN - Koploper Always Forward heeft zondag met ruime cijfers Kleine Sluis verslagen. De ploeg van trainer Egidio Oude Groen was met name na de rust op schot: 6-2.

De thuisploeg kwam in de eerste helft tweemaal op voorsprong. Terence Alberg opende al vlug in de wedstrijd de score. Na de gelijkmaker van Bram Sanderse wist Joost Ruttenberg voor een 2-1 voorsprong bij rust te zorgen.

Na de pauze zorgde Daimy MacDonald voor een marge van twee, maar Billy Ray Zwart scoorde tegen voor de ploeg van trainer Remy Zoer, waardoor het weer spannend leek te worden. In het slotkwartier stelde Always Forward echter orde op zaken. Ruttenberg scoorde nog tweemaal en bracht zijn totaal zodoende op drie en MacDonald zorgde met zijn tweede treffer voor een 6-2 eindstand.

Foto's: Patricia Photgraphy