HOORN - Het zijn mooie tijden voor voetbalvereniging Always Forward. Na afgelopen weekend hebben zowel het eerste zondag- als zaterdagteam almede de vrouwenploeg nog altijd de volle buit gepakt en zijn allen koploper in hun klasse.

In de 3e klasse A van het zaterdagvoetbal werd promovendus Always Forward vooraf al genoemd als één van de titelkandidaten, maar een klasse hoger moet men dat altijd nog wel even waarmaken. Vooralsnog is de Hoornse ploeg echter uitstekend op dreef. Op bezoek bij OFC kwam men weliswaar op achterstand, maar wist men toch een ruime 2-6 overwinning te behalen. Leon Machielse kroonde zich tot man van de match door drie treffers voor zijn rekening te nemen. De overige doelpunten kwamen op naam van Boyd Stevens, Joey Papamelodias en Stefan Schipper.

Ook de zondagploeg van Always Forward, uitkomend in 3A, wist zes keer het net te vinden in de thuiswedstrijd tegen Strandvogels. Na een 1-1 ruststand was de ploeg van trainer Egidio Oude Groen na rust niet meer af te remmen en won overtuigens met 6-1. Nadat MacDonald in de eerste helft de score had geopend kwamen na de rust ook Ruttenberg, De Moel, Van der Woude, Tap en De Weerd op het scoreformulier.

Tot slot heeft ook de vrouwenploeg van Always Forard na drie wedstrijden nog altijd een honderd procent score. De ploeg van coach André Bakker boekte in de thuiswedstrijd tegen het ervaren RKVV Velsen een knappe 2-0 overwinning en deelt vooralsnog de koppositie met RKSV Nuenen.