HOORN - Always Forward heeft zich hertseld van de nederlaag in de derby tegen HSV Sport door de thuiswedstrijd tegen RKEDO met 3-0 te winnen. Hierdoor nam de ploeg van Yotti Papamelodias de leiding weer over van Strandvogels dat niet in actie kwam.

Op de zege viel niets af te dingen want de thuisploeg was in de eerste helft heer en meester en het was een wonder dat de stand bij rust slechts 1-0 was. In de tweede helft kwam de ploeg uit De Goorn van trainer Jeroen Bommels een stuk beter voor de dag, maar een eigen doelpunt van Korporaal nekte RKEDO. Naats die eigen goal scoorden Lucas Vaerewijck enTibbe de Bruijn voor de Hoornse titelkandidaat.

Aangezien de wedstrijden van Strandvogels en HSV Sport werden afgelast heeft Always Forward nu een voorsprong van twee punten op Strabndvogels en zes punten op HSV Sport. Komende zondag 15 december gaat de Papamelodias-equipe op bezoek bij hekkensluiter Berkhout. RKEDO blijft door de nederlaag voorlaatste.

Zaterdag
Ook de zaterdagploeg van Always Forward blijft goed presteren. Afgelopen weekend werd AFC '34 met 5-1 geklopt. Leon Machielse scoorde een hattrick en Stefan Schipper trof tweemaal doel.