HOORN - Trainer Ivo Rohling zal het in zijn lange loopbaan nog maar weinig hebben meegemaakt dat zijn ploeg er met dubbele cijfers op ging. Zondag gebeurde dat echter wel met Con Zelo bij Always Forward, alwaar de thuisploeg van trainer Egidio Oude Groen heer en meester was (11-2).


Con Zelo staat met een zesde plek zelfs een plaatsje hoger dan Always Forward, maar daar was op het veld helemaal niets van te merken. De Hoornse formatie liet dit seizoen al enkele malen zien uitstekend te kunnen voetballen en tegen Con Zelo lukte werkelijk alles, alwaar bij de gasten alles fout ging. De thuisploeg scoorde rond de tiende minuut tweemaal en vervolgens ging het hard met een ongekende 8-0 ruststand tot gevolg.

Gelukkig voor de gasten nam Always Forward, waar Joost Ruttenberg met vier treffers topscorer van de dag werd, iets gas terug en scoorde het nog "slechts" driemaal. Via Smit en Beemsterboer wisten de Waarlanders zelfs tweemaal de eer te redden. Naast de vier doelpunten van Ruttenberg kwamen de overige Hoornse treffers op naam van Prins (2), Duiveman-McEwan, Van der Gulik, Mauricio, Van der Woude, Bot en Tap.