HOORN - Promovendus Always Forward is de ongeslagen status in de derde klasse kwijt. Na een eerdere overwinning en een gelijkspel ging de ploeg in eigen huis in een doelpuntrijk duel onderuit tegen Grasshoppers (3-4).

De Hoornse formatie van Maarten Frankfort nam in de eerste helft nog wel twee keer een voorsprong. Balentina opende de score, maar deze werd al snel teniet gedaan door de gelijkmaker van Groot. Toch ging de thuisploeg met een 2-1 voorsprong rusten door een doelpunt van De Moel.

In de tweede helft zag Forward de wedstrijd binnen een paar minuten uit handen glippen. Grasshoppers nam door treffers van Kruijssen en De Boer voor het eerst een voorsprong en even later zorgde een kopbal van Neefjes voor de beslissing. Inyamah zorgde nog wel voor de aansluiting, maar daarna hield doelman Geschiere de gasten op de been: 3-4.