HOOGKARSPEL - Koploper Always Forward is op bezoek bij het laaggeklaasserde Spirit '30 op een doelpuntloze remise blijven steken en ziet zo de voorsprong op FC Den Helder slinken tot zes punten. Wat de ploeg van trainer Egidio Oude Groen ook probeerde in Hoogkarspel, de bal wilde er zaterdagavond niet in.


Tot tweemaal toe werd eeen bal van de lijn gehaald, en ook paal en lat stonden geluk voor de Hoornse koploper in de weg. het moet echter ook gezegd worden dat de thuisploeg van trainer Hans Valk de nodige eer toekomt, want Spirit '30 streed voor iedere meter en behaalde op basis daarvan wel degelijk een verdiend punt.

In de eerste helft kreeg de thuisploeg wel degelijk ook enkele kansen, maar Always Forward hield alweer voor de zestiende keer de nul. Na de pauze was het vooral eenrichtingsverkeer, maar dat leverde dus ditmaal geen driepunter op voor de gasten , die komende zondag DWOW ontvangen.

Zaterdag
De zaterdagploeg van Always Forward, zesde in de tweede klasse, behaalde wel een overwinning al was die tegen Monnickendam zwaarbevochten. Pas in de uiterste slotfase maakte men een 0-2 achterstand ongedaan door treffers van Kevin van Gasteren, Boyd Stevens en Joep Rive.


Foto's: Patricia Photography