HOORN - Always Forward heeft in de laatste thuiswedstrijd van het seizoen nog maar eens fors uitgehaald. Tegen middenmoter VVW zegevierde de kampioensploeg van trainer Egidio Oude Groen met maar liefst 5-0.

De Hoornse ploeg bevestigde zondagmiddag nog maar eens zijn suprematie in de derde klasse, en deed dat al in de eerste helft. Reeds binnen een kwartier had men tegenstander VVW al de wil opgelegd middels treffers van Mick van der Gulik, Danilo van der Woude en Nick Bot. Nog voor de rust maakte Van der Woude zijn tweede van de middag en was het duel feitelijk beslist.

In de slotfase van het duel deed ook Jeffrey de Moel nog een duit in het zakje met een 5-0 eindstand tot gevolg. Always Forward sluit zondag de competitie af met een uitduel bij de nummer twee FC Den Helder, dat inmiddels op zestien punten achterstand staat.

Foto's: Patricia Photography